İSTANBUL / SULTANBEYLİ - Battalgazi Ortaokulu

Nis

"Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Nis

Mrt

Okulumuzda "Bilim ve Teknoloji Haftası" kapsamında öğrencilere yönelik düzenlenen etkinlerimiz.

Z Kütüphane Okuma Saatleri

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Şubat etkinlikleri kapsamında Burak KARACANOĞLU öğretmenimizimin yaptığı çalışmalar.

Ock

Öğrenci Meclisi projesi kapsamında toplanılarak ilgili değerlendirmeler yapıldı.

Ock

Okulumuz öğrencilerinin katıldığı Sancaktepe çocuk trafik eğitimi gezisinden kareler.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında "Hikaye Anlatıcılığı" yarışmasında 1. seçilen öğrencimiz Esma ERGİNDAĞ'ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi okulumuzda uygulanmaya başlamıştır.

Ara

Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan 15 Temmuz Çocuk Gazetesi yayımlandı.

Kas

"Teknolojinin Bilinçli Kullanımı" konulu veli akademimizi gerçekleştirdik. Katılım gösteren değerli velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Türkiye geneli deneme sınavlarında derece yapan öğrencilerimiz

Ock

Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan 15 Temmuz Çocuk Gazetesi yayımlandı.

Ara

Sultanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Öğretmenler Günü Bowling Turnuvasında okulumuz birinci olmuştur. Emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.