İSTANBUL / SULTANBEYLİ - Battalgazi Ortaokulu

17-04-2024

TARİHÇE

Battalgazi İlköğretim Okulu İl Özel İdaresi tarafından 2006 yılında eğitim öğretime açılmıştır. Okulumuz 1,3 dönüm bina kapalı alanı 7,5 dönüm okul bahçesi olmak üzere toplam 8,8 dönüm arazi üzerine kurulmuştur.

Okulumuz 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılında 4+4+4 eğitim sistemine geçildikten sonra Battalgazi Ortaokulu olarak faaliyet göstermektedir.

Okulumuzda;

•         1 tane Z kütüphane

•         1 tane Müzik Sınıfı

•         Kapalı Spor Salonu

•         Depo

•         Rehberlik Servisi

•         30 derslik

bulunmaktadır.

Okulumuz bünyesinde hem ilkokul hem ortaokul olarak eğitime devam etmektedir. 2023-2024 eğitim öğretim yılında ortaokulda 476 öğrenci ve 16 şube mevcuttur.

Okulumuzun bina durumu ve özellikleri bakımından okul binası betonarme şeklinde yapılmış olup giriş dahil 4 katlıdır. 0., 1., ve 2. katlarda ilkokul kademesi 3.katında ortaokul kademesi eğitim görmektedir.

Bahçemizin durumu ise okul bahçesi oldukça geniş olup bahçe içerisinde İBB kapalı spor salonu vardır.

Okulumuzun güney tarafında Sultanbeyli Devlet hastanesi kuzey tarafında konutlar, batı ve doğu tarafı konutlarla çevrili olup doğu tarafında İETT otobüsleri ilk kalkış ve son durağı bulunmaktadır. İlimizin birçok noktasına toplu taşıma ile ulaşabilmek mümkündür.

Şu anda okulumuzda İdareci odalarında, Öğretmenler odasında, Bilgi Teknoloji sınıfında internet hizmetinden yararlanılmaktadır. Ayrıca tüm sınıflarımızda Etkileşimli Tahta bulunmaktadır ve internet hizmetinden yararlanılmaktadır.

Yayın: 17.04.2024 - Güncelleme: 17.04.2024 16:37 - Görüntülenme: 19